Macromedia Captivate aangeschaft

“Dear P J B Gorissen,
We are pleased to inform you that your proof of academic identification has been accepted. Your order has been processed.”

De demonstraties met Articulate Presenter (zie hier en hier) waren overtuigend genoeg om ook Macromedia Captivate aan te mogen schaffen om (in tegenstelling tot met Wink) ook demonstraties mét geluid te kunnen maken. Bij het bestellen van Captivate bleek dat er nog wat verborgen kosten boven op de 159 euro komen die op de website staan. Omdat ik de CDROM + handleiding erbij besteld heb kwam het totaalbedrag inclusief btw op 212,59 euro. Nog steeds bijna de helft van de normale prijs, dus heb ik ook maar de moeite genomen om de benodigde papieren op te sturen (fax) die bewijs genoeg waren van het feit dat ik in aanmerking kwam voor de educatieve korting. Een Engelstalige brief op Fontys-papier met de handtekening van mijn baas was voldoende en 24 uur later kwam het mailtje binnen met de download-instructies en de licentiecode. De rest (CD en handleiding) komen via de post.
Overigens: de 30-dagen trial versie is echt ‘fully functional’ dus zelfs zonder watermerk in de output.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pierre
15 jaren geleden

Ik heb vandaag de CD en het ‘boekje’ binnen gekregen. Als je gaat bestellen, bespaar je dan die 23,38 euro voor de CD en boekjes, want op de CD staat echt alleen de setup (53MB) en het boekje is een op A5 gedrukte versie van de PDF (48 pagina’s) die in de download-set zit. Met een printje en een backup op CD ben je dus voor veel minder klaar.