SCORM en Moodle

Op de courseGenie website staat een demonstratie van hoe je een SCORM-pakket in Moodle kunt importeren. Nu had ik Moodle toevallig niet geïnstalleerd staan, maar daar is de opensourceCMS-website ideaal voor. Daar kun je namelijk als administrator inloggen op Moodle en dan ook zelf aan de slag gaan. Een snelle test liet zien dat Moodle de twee SCORM-packages (deze en deze) die ik met Captivate gemaakt had probleemloos las. Alleen het opslaan van de scores etc. is zo op het eerste gezicht nog niet helemaal ok, maar daar moet ik nog eens rustig voor testen.
In ieder geval goed om te zien dat de ondersteuning voor uitwisseling van content stukje bij beetje van de grond komt.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties