Click and meet #2

Na een mislukte eerste test vorige week, vandaag (gelukkig) veel betere ervaringen met Click To Meet. Natuurlijk, mijn bezwaren met betrekking tot de systeem-eisen blijven, maar Gerard en Sybilla hadden allebei wél een XP-machine ter beschikking/weten te regelen.

We hadden vandaag geen video, alleen audio. Die klonk prima. Af en toe een lichte vervorming, maar voor het overige een geluidskwaliteit die gelijk aan die tijdens een telefoongesprek was.
Tijdens het overleg hebben we het groepsweblog in ontwikkeling bekeken en besproken (ik deelde Internet Explorer) en de rest van de tijd deelde ik het kladblok waar ik de afspraken etc. bijhield (oeps die moet ik wel nog even mailen).
Ik kan nog geen oordeel over de kwaliteit van het beeld in die situatie vellen, omdat ik steeds degene was die de toepassing deelde en dan heb je geen last van (mogelijke) vertraagde beeldopbouw.
De webcam is besteld, volgende week meer over de ervaringen met beeld erbij.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Elsewietske
Elsewietske
15 jaren geleden

Suggestie: vergelijk Click to Meet eens met Live Classroom van HorizonWimba http://www.horizonwimba.com
Stoas (wij ondersteunen LiveClassroom in Nederland) heeft onlangs samen met InHolland (Marten Douma) en Horizonwimba een try out live classroomsessie gehouden.
De configuratie-eisen zijn in ieder geval een heel stuk minder (en ondersteunt ook Apple).

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Elsewiestke,

Ik knap altijd nogal af op sites waar ik eerst een heleboel over mezelf moet vertellen voordat ik ook maar iets van het product te zien krijg.

Michel
15 jaren geleden

@Elsewietske: Corrigeer me als ik me vergis, maar volgens mij zijn producten als LiveClassroom toch voor een heel ander doel gemaakt! Dat je binnen een instelling PC’s kunt overnemen wil ik best geloven, maar niet dat je zonder enig probleem door een firewall heenkomt. Click2Meet doet dat wèl!