Innovatium-weblog

De aankondiging staat inmiddels op de Innovatium-website, dus kan ik hem hier nu ook eindelijk bekend maken: volgende week dinsdag verzorgen Gerard, Sybilla en ikzelf het onderdeel “Gebruik van weblogs” tijdens het Innovatium 2005.
Als onderdeel daarvan wordt dan ook de eerste DU-weblog gelanceerd, (uiteraard) een groepsweblog rond het Innovatium. 8) Ter ere van de lancering stelt Fontys Hogescholen een IPOD Mini ter beschikking! Dus ben je volgende week aanwezig op het Innovatium-congres, als deelnemer of spreker, zorg dan dat je zeker een bericht plaatst op het weblog. Lees ook even de voorwaarden op de site.
Aanmelden, posten van bijdragen (bijvoorbeeld over je voorbereiding voor het congres) kan vanaf nu meteen tot 23 maart als dit weblog weer gesloten wordt voor nieuwe bijdragen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wytze Koopal
15 jaren geleden

Ik ben de eerste geloof ik…..

Michel
15 jaren geleden

Moet je toch nog eens uitleggen hoe die html->pdf conversie nou past in dit kader? Die had je hier toch ook voor nodig?

Annette van Liere
15 jaren geleden

Zou best wel eens zo’n ding willen winnen. Ben al op de betreffende site geweest, geprobeerd in te loggen, oh .. nu komt het mailtje met mijn wachtwoord. Ga weer verder.

Pierre
15 jaren geleden

@Michel: Nee, die PDF-conversie had ik niet nodig voor dit Innovatium-weblog. Voor het Innovatium-weblog heb ik nu Nucleus gebruikt, maar ik heb ook BLOG:CMS bekeken. Dit DU-weblog was wat skins- en templates betreft een uitdaging omdat ik één set skins wilde maken die flexibel genoeg is om meerdere ‘blogs’ aan te maken. Als de DU voor een volgend congres een nieuw blog wil gebruiken moest het niet zo zijn dat ze daarvoor een nieuwe skin moeten maken. Toen ik dat af had en gemerkt had dat dat met Nucleus goed kan, wilde ik ook kijken of ik dat een stapje verder kon krijgen en kon doortrekken naar skins als basis voor de PDF-conversie. Dat is namelijk iets wat de bestaande PDF-plugin voor Nucleus nog niet had/heeft.