Case study over mobile learning

“Van de Amerikaanse organisatie ECAR heeft SURF (Platform ICT en Onderwijs) vorig jaar zomer het verzoek gekregen tot het schrijven van een case study over mobile learning. Dit als aanvulling op een grootschalig (Amerikaans) onderzoek naar IT Networking in Higher Education. Het Platform heeft de projectleden van de onderwijsvernieuwingsprojecten GIPSY en Manolo gevraagd deze case study te schrijven.”

(bron)

Interessant om te lezen, alleen natuurlijk maf dat dat dan in het kader van een case study voor de Amerikanen moet. Wat is dan doel en wat precies middel? Maar goed. Opvallend ook hier weer (het is de laatste paar dagen vaker aan bod geweest) de problemen bij het bekijken van een ELO (Blackboard in dit geval) op een “niet-PC”. Het zal niet de laatste keer zijn dat we dat gaan constateren.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties