Een uur verschil kan een dag schelen

Hoewel ook Bolton maar één uur verschil is met Nederland, maakt het op dit moment het verschil tussen iets schrijven op maandag of dinsdag. Het is hier dus nog maandag.
Mijn telefoontje is stug 16 mailtjes over aan het halen van mijn mailserver om er daarna meteen 13 weg te gooien (SPAM). Dat is bij 9,6kbps niet prettig, zelfs niet als er 80% softwarematige compressie op toegepast wordt. Het werkt overigens best nog aardig en snel genoeg om een bericht te posten.
Die mail van 4274kB die ik in mijn Fontys-mailbox heb zitten zal echter even tot morgen moeten wachten. Dan gaat de codebash echt van start en dan heb ik tenminste ook weer een echte netwerkverbinding.
Eerst slapen, morgen meer.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilbert Kraan
15 jaren geleden

Hoi Pierre,

kan je mobieltje niet met GPRS overweg?; met een beetje mazzel trekt dat 50 kBps

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Wilbert,

Dat zou moeten lukken, maar ik heb effe helemaal geen idee wat de kosten van het gebruik van GPRS zijn (ik weet het, zou ik natuurlijk even kunnen navragen).
Wat ik van GPRS begreep is dat het sowieso in het buitenland lang niet altijd ondersteund wordt of helemaal beestachtig duur is.
Gelukkig hadden we overigens overdag natuurlijk voldoende bandbreedte beschikbaar zodat ik dat mailtje toch kon binnen halen :-)