Een dag met twee gezichten

Het was vandaag een rare dag, eentje waar ik een negatief bericht over zou kunnen schrijven, of een heel positief.
Ik denk dat ik maar voor het laatste kies :-) Vandaag was dé dag van dé workshop. Je weet wel, de WorkshopWeblogsEnWikis workshop waar Sybilla, Gerard en ikzelf een jaartje geleden over begonnen te praten. Het programma hadden we snel klaar, het vinden van een datum bleek moeilijker, maar vandaag was het zover.
Afgelopen maandag hebben we nog gesneden in het programma omdat de studiedag bij Fontys in Sittard waar de workshop onderdeel van uitmaakte een studiemiddag werd en vanmiddag begon alles een half uurtje later omdat het begin van de studiemiddag uitliep.
Maar, alle zes de aanwezige deelnemers waren héél enthousiast en tevreden over wat ze te horen kregen. Het programma liep, ondanks dat we maar heel weinig tijd hadden, ondanks dat Blogger tussen afgelopen maandag en nu de aanmeldprocedure had veranderd en er vandaag sowieso wat problemen waren om nieuwe accounts aan te maken. Sybilla, de enige van ons drie die in Sittard werkt, gaat het de komende tijd nog druk krijgen, want omdat we ze vandaag alleen aan dingen konden laten snuffelen wilden ze nog heel veel meer weten en hebben ze ook met Sybilla afgesproken dat ze daar op verder gaan.

Ik begrijp dat ik het geen blogvangelisme mag noemen. Ok dan doe ik dat niet. Maar ik ben hoe dan ook tevreden over vandaag. Het programma staat, dit kunnen we probleemloos nog een keer doen. Vandaag 6, volgende keer 60 (nou ja, 16 kan natuurlijk ook ;-) )
Het materiaal (deels kennen jullie dat overigens al) komt uiteraard online, link volgt nog.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sybilla
15 jaren geleden

Negatief of positief – het gaat toch altijd om de indruk die achteraf overheerst. Bij mij is die indruk in ieder geval zeer positief; het enthousiasme van de deelnemers stak aan!