De Magische Fluit

Soms is het niet belangrijk of het weer een beetje goed is, als je naar een openluchtspel van de Toneelvereniging De SpeleDonckers gaat is het wel handig als het droog blijft. Nou dat bleef het vanmiddag dus niet en van tijd tot tijd werden we getrakteerd op een stevige regenbui terwijl we zaten te kijken naar het verhaal van De Magische Fluit.
Van de ene kant maakte het niet uit, al zat de ‘zaal’ met zestig bezoekers bij lange na niet vol, van de andere kant was het natuurlijk gewoon heel sneu voor de speledonckers waarvan de mooi gemaakte kostuums ├ęcht niet warm waren. En Trombo’s (tweede van rechts op deze foto) duik in de ‘gracht’ zag er zo wel erg koud uit. Het hielp echter waarschijnlijk ook wel dat zij ook deden alsof er geen regen was.
Morgenmiddag is de laatste voorstelling, het weer zal dan niet beter zijn dan vandaag, maar als je nog iets zoekt om op Moederdag te doen en je bent in de buurt van Someren…
(Neem dan wel warme kleren, een regenjas + broek en een kussen om op te zitten mee!)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties