700 computers nodig

Via Louis Hilgers van ICT-in-onderwijs Nieuws kreeg ik onderstaande oproep binnen:

“Vanuit Curacao kwam de vraag binnen: Wie kan ons helpen aan ongeveer 700 (Pentium III) computers?. Harry Hoeve, ICT-co├Ârdinator van het RK Centraal Schoolbestuur (RKCS) is bezig met een groot project: een Linux Terminal (Thin Client) Project. Daarvoor heeft hij pakweg 700 computers nodig. KPN heeft onlangs 10.000 gebruikte computers aan Afrika gedoneerd. Misschien dat jij een andere grote organisatie weet die kan helpen. Stuur een mailtje als je iets weet! Elke tip is welkom.”

(bron)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Patrick
Patrick
15 jaren geleden

Mag het iets kosten?
http://www.nts.nl/site/mailings/20051