Een feed die niet voor all is

Hmm, ik heb sinds een paar weken in de rechterbalk een lijstje “buren” staan. Die lijst wordt door een script van feed4all bijgehouden op basis van de feeds die door jullie ook gelezen worden. Het viel me nu op dat er een link tussen staat naar een site met de volgende beschrijving:
“This is the official home of #Alt.Sex.Passwords. Help us out by submitting links. Warez, MP3, smut and fun: anything goes. As a reward for your trouble we will send you 10 adult passes for every submitted and posted link.”

Ehm, maar daar wil ik dus helemaal niet naar linken. Hoog tijd dus voor een mogelijkheid om hier in te kunnen filteren. Hoeft niet in detail te kunnen, gewoon een vinkje of je ook “18+” feeds wilt laten zien of zo. En dan snap ik wel dat MP3 en Warez zeker niet uitsluitend voor 18+ zijn, maar het idee zal duidelijk zijn.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
hans.on.experience
15 jaren geleden

Had ik ook last van. Sinds ik het aantal van 10 naar 8 heb teruggebracht zie ik het niet meer.

Fred Zelders
Fred Zelders
15 jaren geleden

Feeds4all legt bij het aanmelden (submit) van een webfeed in principe geen beperkingen op. ‘Geen boodschap aan de boodschap’ is in feite de policy. Wij behouden ons echter het recht voor om naar eigen goeddunken webfeeds te verwijderen. (Zie de disclaimer: http://www.feeds4all.com/Disclaimer.aspx ). Van dat recht wordt bij tijd en weilen gebruik gemaakt.

Als de bezoekers van jouw site ook sites bezoeken die jij liever niet in het jouw-bezoekers-lezen-ook lijstje zou willen zien dan zullen die sites dus in jouw lijstje verschijnen (zoals uitgelegd op http://www.feeds4all.com/Feeds4allToo… )
Alleen als andere sites onder de bezoekers van jouw site populairder zijn zullen die sites de ‘ongewenste sites van de lijst verdringen’.
De tip die Hans Mestrum gaf werkt dus alleen zolang er voldoende andere bij feeds4all.com aangemelde sites zijn die onder ‘jouw bezoekers’ hoger scoren.
Wil je niet dat in de toekomst een dergelijke ‘ongewenste connectie’ wordt gemaakt, dan zit er niets anders op dan de webfeed van jouw site uit de feeds4all.com database te laten verwijderen.

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Fred,

Nou, dat vind ik toch een beetje kort door de bocht geredeneerd zeg ("..dan zit er niets anders op dan de webfeed van jouw site uit de feeds4all.com database te laten verwijderen" ).
Ik geloof ook niet dat http://www.feeds4all.com/Feeds4allToo… zegt "o ja, hou er rekening mee dat er natuurlijk ook sites tussen zitten die content bevatten waar je liever niet naar linkt".
Op web-log.nl hebben ze gewoon een optie: http://www.web-log.nl/portal/achtienp… waarmee je kunt aangeven dat alles wilt zien. De beheerders zullen ook daar niet echt een boodschap aan de boodschap van de weblogs hebben, maar proberen zo wel tegemoed te komen aan de wensen van hun gebruikers. Ik neem aan dat dat toch ook jullie doel is? Zie het als een tip voor een mogelijke nieuwe functionaliteit. :-)