HANovatie portaal openbaar

Het schijnt al een tijdje zo te zijn, maar ik hoorde vandaag pas dat het HANovatie portaal, dat eerst alleen voor bezoekers van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen toegankelijk was, nu voor iedereen toegankelijk is.
Op de site zijn veel berichten/nieuwtjes/verslagen te vinden op de gebieden “Han Onderwijs Flexibilisering(HOF)”, “Leren & Kwaliteit” en “Leren & ICT”. Soms specifiek gericht op de HAN, vaak ook voor een breder publiek interessant.
Helaas (nog) zonder RSS-feed(s), dus wat moeilijker om actief in de gaten te houden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ageeth Veenemans
Ageeth Veenemans
15 jaren geleden

Hoi Pierre!

Wat leuk dat je aandacht aan HANovatie besteedt! Wij bieden wel degelijk rss-feed aan. Alleen hebben we dat nog niet bekend gemaakt. Bij deze heb jij dus de primeur! Sinds twee weken kunnen de drie moderatoren van HANovatie per gepubliceerd bericht aanvinken, of ze dit bericht via rss-feed willen aanbieden. Onderlinge afspraken zijn hierover nog niet gemaakt. Momenteel bieden we een paar berichten aan. Met name de bijdragen van Robert Holwerda, ICA-docent, en Pierre Gorissen :-) zijn zeer lezenswaardig. Gaat o.a. over rss, Wiki’s, weblogs in het onderwijs!
Benodigde url:
http://www.han.nl/rss/rss_nieuws_hano

Grtz!

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Ageeth,

Dat is mooi, maar wel jammer dat de moderatoren maar zo beperkt berichten beschikbaar stellen via de feed. Er staan er op het moment 5 waarvan de oudste inderdaad die van mij van afgelopen oktober is.
Ik zou zeggen: filter er die paar die écht alleen voor intern interessant zijn eventueel uit en laat de rest gewoon op die feed terecht komen. Gebruikers van RSS-feeds zijn gewend om scannend te lezen dus dat komt dan wel goed.

Ageeth Veenemans
Ageeth Veenemans
15 jaren geleden

Vanaf heden wordt alles in principe aangeboden via rss. Wij gaan niet filteren op echt intern berichten, want daarmee zouden we onze belangrijkste doelgroep, namelijk HAN-collega’s tekort doen.
Dat er zo’n oud bericht bij stond….was grapje van me…vanwege de auteur…;-), ik leg het maar even uit…

Cu dinsdag!