Educause 2005 weblog

Gevonden via mijn referrerlogs:

“Interesting (pre)conferences & sessions on Educause 2005

Amongst other things you will find here our selection of sessions on Educause 2005 that could be of interest to people interested in the themes “Enterprise Computing & Information Systems” (Wytze), “Information resources, digital content and libraries” (Maarten) and “Networking, infrastructure and advanced computing” (Joachim). These are three of the themes of the Edutrip 2005, organized by the SURF Foundation in The Netherlands.”

(bron)

Ik weet nog niet of het ook de bedoeling is dat dit de plek wordt waar Edutrip 2005-deelnemers straks hun berichten plaatsen over de sessies die ze gevolgd hebben, maar als dat zo is, hoef ik dit jaar geen scrape aan te bieden, want het weblog heeft (uiteraard) een eigen feed. :-)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wytze Koopal
15 jaren geleden

Hai Pierre,
Je stelt een interessante vraag. Mijn persoonlijke antwoord is toch wel JA, maar of SURF dat ook ‘goed vindt’, weet ik nog ff niet.
We zullen het zien.
Wil jij ook een account? Moet je wel in het Engels bloggen….
Gr, Wytze