Edubloggers & Blog dinner

“Een vraagje aan onze Nederlandse Edubloggers: hebben jullie interesse in een Vlaams-Nederlandse edubloggers meeting? Als we nu al iets afspreken voor na de zomer, ergens in Breda of Antwerpen, kan iedereen zijn agenda er vandaag al op voorzien. Laat iets weten als jullie interesse hebben.”

(bron)

Ik kan helaas niet op de 27e (heb dan een andere dinner-afspraak), maar mij lijkt het idee van een gezamenlijke edubloggers meeting wel wat. Zijn er meer edubloggers in Nederland met interesse? Wellicht zelfs iemand die het mee wil organiseren?

Update: de wiki-pagina voor de bloggermeeting op de 27e kun je hier vinden

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Patrick Klaassen
15 jaren geleden

Ik ben voor! Het lijkt me een uitstekend idee om kennis uit te wisselen met onze Belgische collega’s.

… het eten (en drinken) in Belgie is natuurlijk veel beter dan hier in Nederland.

Wil ook best meehelpen met de organisatie.

Sybilla
Sybilla
15 jaren geleden

Count me in! Antwerpen vind ik ook prima maar ik moet er wel redelijk met openbaar vervoer kunnen komen… (een overnachting op kosten van de baas zit er dit keer waarschijnlijk niet in ;))

Maarten Cannaerts
15 jaren geleden

Antwerpen is voor de (edu)blogger(s) uit Leuven ook perfect! Fijn initiatief!

Paul de Maat
15 jaren geleden

Ik ben ook graag aanwezig! Ik woon in Breda, dus kan misschien ook wel mensen vanuit daar met de auto meenemen. Met de trein moet je uiterlijk 21.41 al weer uit Antwerpen weg, als ik het goed zie. Dan wil ik wel nen keer de BOB zijn.
Wanneer ongeveer? september?

Wilfred Rubens
Wilfred Rubens
15 jaren geleden

Ik woon in Nijmegen. Dan is Antwerpen wel een end rijden. Met de auto natuurlijk dramatisch slecht te bereiken op dit moment (en ook de komende tijd). Maar het idee staat me op zich wel aan.

Peter
15 jaren geleden

Vlaamse bloggers houden de 27e reeds een blog dinner, weliswaar in Gent.

http://codex.dopplerradio.net/index.p

Margreet
15 jaren geleden

Helaas, de 27e ga ik ook niet redden. Ik vind het wel een goed idee om eens een keer samen te komen, maar misschien is het een idee om daarvoor een keer een aparte bijeenkomst te plannen, die eventueel wat vroeger begint?

Pierre
15 jaren geleden

@Peter: dat klopt helemaal, zie daarom ook de pagina gelinkt in " bron".
Voor de volledigheid zal ik de link naar de wiki ook opnemen in het bericht. Is overigens wel mooi hoe zo’n wiki-pagina (inclusief instructies voor flickr-tags) zo’n beetje het standaardformat wordt voor zulke bijeenkomsten. En dan te bedanken dat wij vorig jaar november nog gewoon een inschrijving via e-mail hadden. :-)

Smetty
15 jaren geleden

Het voorstel voor een echt edublogs dinner is duidelijk goed ontvangen. Erg leuke reacties!
Gezien de afstanden die vooral onze NL collega’s moeten afleggen, kunnen we zoals gesuggereerd beter opteren voor een vroeger aanvangsuur. Een zaterdagnamiddag en/of vroege avond?

17 september? 24 september?

@Pierre: zo een wiki is inderdaad een zegen. De aanwezigheidslijst krijgt er plots een nieuwe betekenis door. Ik heb wel één wiki-wijziging helemaal terug gedraaid: iemand had besloten dat de lijst niet volgens inschrijving hoorde, maar volgens de inhoud van de fonduepot. :-)