Feed Awareness API

“We had no idea how popular the little FeedCount chicklet would be when we released it a few months ago, but popular it was and popular it is. But why should we be the only ones who get to make cool little Feed Awareness widgets? And aren’t there lots of cool things other services could provide if our publishers chose to share their feed metrics? Well, one doesn’t ask rhetorical questions unless one has answers.”

(bron)

Feedburner heeft een API beschikbaar gesteld waarmee toolbouwers toegang kunnen krijgen tot de statistische informatie die je tot nu toe alleen in deze vorm kon laten zien: Ik denk wel dat hiermee Feedburner haar grenzen opzoekt. Immers, het voordeel van het gebruik er van is dat je zelf niet de statistieken hoeft bij te houden. Het gebruik van deze API betekent dat je toch weer flink aan het programmeren moet slaan. Dan zou je natuurlijk ook net zo gemakkelijk de hele toepassing intern kunnen realiseren. Update: Ik zie trouwens dat feedburner mijn ‘hoofdfeed‘ niet meer ‘ziet’. Scheelt even 43 lezers in mijn statistieken. :-( Ook de blogliners die mijn hoofdfeed lezen worden weer meegeteld. :-)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties