ICT dienstverleners gaat in de luiers

“Raet heeft overeenstemming bereikt met Kintent over de overname van laatstgenoemde organisatie. Kintent is in Nederland de grootste uitvoerder op het gebied van kinderopvangregelingen. De overname past in de strategie van Raet naar een verbreding en verdieping van diensten.”

(bron)

Ik moet zeggen dat ik wel even verbaasd opkeek toen ik dit bericht las. Bij Raet heb ik namelijk voornamelijk associaties met een ICT-bedrijf. Het bericht op Computable legt uit dat Raet heel wat meer doet en het efficiënt inzetten van ICT om het werk van Kintent te stroomlijnen lijkt logisch. Zou het dan toch nog wat worden met Kintent? Kinderopvang regelen is op dit moment namelijk een heel gedoe. Veel te veel papier met informatie die je veel te vaak opnieuw moet opsturen om je geld te krijgen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Patrick
Patrick
15 jaren geleden

Hoi Pierre,

Ik vond de papieren rompslomp ook wat te veel worden. Ik heb afgesproken met Kintent dat ik maandelijks het formulier digitaal (in pdf) per mail aanlever.

Ik heb dus van 1 formulier alles ingevuld behalve de maand en het bedrag. Het is dus nog een kwestie van maandelijks de maand en het bedrag invullen op het digitale formulier en de bijbehorende faktuur scannen. Hierna verstuur ik het geheel per mail naar Kintent.

Ik vind dat toch al een stuk prettiger werken moet ik zeggen. Wellicht breng ik anderen zo ook nog op een idee.

Gr. Patrick