Wikimania

“Wikimania is de kans bij uitstek om de meest vooraanstaande mensen van de Wikimediagemeenschappen en de Wikisoftwareontwikkelaars te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen. Studies naar en experimenten met Wikipedia en andere Wikimedia Foundation-projecten, wikicultuur en -technologie, en de wereld van vrije kennis zullen worden gepresenteerd door onderzoekers en gastsprekers. Op de agenda staan presentaties, workshops en lezingen voor zowel nieuwkomers als gevorderden. Hierdoor krijgen bezoekers voor het eerst in de geschiedenis een beknopt overzicht van de huidige staat van onderzoek naar wiki’s en vrije-kennisprojecten”

(bron)

Ik ben dan op vakantie en zal er dus sowieso niet zijn, maar ik neem aan dat er ongetwijfeld fervente ‘wikimaniakken’ onder jullie zijn die geen vakantie nodig hebben. ;-)
Met dank aan Erwin Boogert voor de tip!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Fred Zelders
15 jaren geleden

Pierre,

Ook hier geldt weer "frappez toujours .. .. " http://www.fzelders.nl/weblog/?p=225

Je moet je tipgevers koesteren hoor!

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Fred,
Tja, hoe kan het ook anders dan dat als het over wiki’s gaat jij dat al wist. :-) (update) Het is overigens wel een troost om te zien dat ook Marketingfacts en Planet het bericht pas gisteren hadden.

Fred Zelders
15 jaren geleden

Tja … je ziet maar weer: in grote organisaties draaien de molens langzaam ;-)