Mijn zus is aan het webloggen geslagen

Ze doet het al een tijdje, leest dus ook alles wat met weblogs en wiki’s te maken heeft. Maar ze wilde me niet vertellen hoe haar weblog heet, zie ook dat ik hem zeker niet zou vinden. Klopt, ik kon hem ook niet vinden. Totdat ze vandaag door een link in een van haar posts toch ontdekt werd. Ze had namelijk een stukje geschreven over ons gesprek over het weblog en over hoe ik had gezocht naar haar site. Maar daar had ze een link in opgenomen naar mijn weblog. Het testen of die link klopte had hem in mijn referrerlog doen verschijnen.
Ik weet eigenlijk niet waarom ze nog niet wil dat anderen haar blog vinden. Ik heb een paar van de verhalen gelezen en vind ze leuk. Origineel ook. Maar waarschijnlijk ook erg persoonlijk en dan is het natuurlijk extra eng als anderen dat lezen.
Daarom ook geen link hier, het moment daarvoor moet ze zelf maar beslissen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rikie
15 jaren geleden

Hey Pierre,
Nu je me toch gevonden hebt, wil ik ook wel gelinkt. Het is best eenzaam zonder lezers ;-) en ooit moet ik toch door Google gevonden worden…

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Rikie, Leuk, dan komt het met die Pagerank vanzelf ook wel goed. :-)