eBay Universiteit

Ik kreeg gisteren deze mail van eBay:

ebay universiteit - Klik voor grotere versie

En uiteraard ging ik er meteen vanuit dat het een nepmail was. Maar wat ik raar vond was dat hij in het Nederlands was. Ik krijg normaal gesproken dit soort mails alleen in het Engels. Maar het wordt nog vreemder. Toen ik toch maar voorzichtig op de link “Aanmelden” klikte, kwam ik hier terecht:

ebay universiteit - Klik voor grotere versie

Blijkbaar is het een ├ęcht mailtje van eBay. Er wordt ook nergens naar wachtwoorden etc. gevraagd, je kunt je gewoon opgeven met e-mail adres, naam, telefoonnummer.

Nou heb ik geen plannen om objecten via eBay te verkopen, heb er inderdaad wel al vaker wat gekocht, en ga dus niet.
Maar dit valt toch wel in de categorie “rare mailtjes”.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties