Camstudio – Take 2

Het uploaden van het AVI-bestand gemaakt met Camstudio gisteren was geen succes. Het bestand is nog steeds niet zichtbaar. Blijkbaar kan de ourmedia-website niet overweg met het AVI-formaat dat door Camstudio opgeleverd wordt.
Daarom heb ik het filmpje ook even hier op dailymotion gezet.
Ik ben vanochtend nog even aan het kijken hoever ik met zo’n gratis tool kan komen en heb daarom ook een tweetal filmpjes gemaakt over FireAnt (RSS-lezer voor video en audio) en 43Places (social network op basis van locaties).
Audio is nog niet optimaal en ik ben nog aan het stoeien met een opnamemodus waarin je ook de teksten op het scherm achteraf nog kunt lezen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Willem Karssenberg
Willem Karssenberg
15 jaren geleden

Hallo Pierre,
Waarom zet je je avi bestanden niet op de streaming video server van Surfnet?
Daar moet jij toch makkelijk toegang toe hebben. Voordeel is dat ze bij de kijkers thuis mooi streaming binnen komen!

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Willem,

Klopt, via Fontys heb ik toegang tot die server. Ik heb de server in eerdere posts vergeleken met de alternatieven en ook wel al filmpjes op meerdere plekken neergezet.
Maar zoals je in het eerste bericht kunt lezen, heb ik nog de nodige wensen met betrekking tot de SURFnet-dienst. Dat is voor mij een extra reden om ook de alternatieven in de gaten te houden.

Daarnaast is het ook wel een handige check. Want ik heb thuis een stevig breedbandverbinding en zou dus erg grote bestanden op de SURFnet-server kunnen zetten die voor anderen heel moeilijk te downloaden/bekijken zijn.
Al die gratis diensten houden dat toch nog wel een beetje in de gaten (al mogen ook bij Dailymotion de bestanden nog best groot zijn).