Help! Google is vergeten dat ik een blog ben.

Uiteraard heb ook ik meteen even gekeken of alle opwinding rond Google Blogsearch terecht was. Nou, wat mij betreft wel. Al was het maar dat Google blijkbaar van mening is dat ik niet drie weken op vakantie mag, want sindsdien wordt ik blijkbaar niet meer als weblog gezien. Als ik namelijk zoek op pagina’s die voor hier geïndexeerd zijn (link) dan is het laatste bericht dat van 25 juli 2005.

Googleblog - Klik voor grotere versie Google - Klik voor grotere versie

Sowieso maf overigens dat ik met eenzelfde zoekopdracht op de ‘gewone’ Google niet slechts 30, maar 46.300 (!) resultaten vind.
Volgens de toelichting hoef ik er slechts voor te zorgen dat ik Weblogs.com ping, maar zover ik weet doe ik dat al/nog steeds.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gerard
15 jaren geleden

ik heb hier en daar gelezen dat het te maken zou kunnen hebben met je Feedburner-feed, als je die eentje hebt tenminste.

Pierre
15 jaren geleden

Ja die heb ik. Zou het helpen als ik er voor zorg dat Google wél de lokale versie krijgt (die wat Feedburner ook krijgt)?
Weet je dan wat de user-agent is van de Googlebot voor blogs?

Sybilla
15 jaren geleden

Afgezien van de hele discussie vind ik de kop van je post wel veelzeggend: "Google is vergeten dat ik een blog ben"

Is Pierre een blog???? ;)

Pierre
15 jaren geleden

Freudiaans? ;-)

Wilfred Rubens
15 jaren geleden

Een paar dagen geleden kreeg ik een mail van een oud-collega. Hij had deze zoekmachine ook gebruikt. En raad eens van wiens blog bovenaan stond toen hij "e-learning" had ingetikt?
Ik was natuurlijk vereerd, maar vond het wel veel eer om zó hoog te scoren. Tja, het blijft een Beta-versie.