Skype nu al op Marktplaats.nl

“Marktplaats geeft vanaf vanmiddag ook de mogelijkheid aan verkopers om communicatie via Skype te accepteren. Vier dagen na de bekendmaking van de overname door eBay lijkt Marktplaats hiermee de eerste eBay dochter te zijn ter wereld met een Skype integratie. Verkopers kunnen een Skype icoontje in hun advertentie opnemen zodat ze bereikbaar zijn voor kopers via Internet telefonie van Skype.”

(bron)

Dus nu heb je niet alleen de optie om de betaling via PayPal te laten gaan, maar ook om via Skype gebeld te worden. Zouden ze straks ook een systeem inbouwen waardoor je je Skype-account geheim kunt houden? Nu gebeurt dat namelijk (deels) al met je e-mailadres en kun je dat gratis voor je telefoonnummer laten doen. En omdat je niet op meerdere Skype-accounts tegelijkertijd ingelogd kunt zijn is het niet mogelijk voor marktplaats een apart Skype-account aan te maken en te gebruiken voor dit doel.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties