Geluk bij een ongeluk

Oei, dat was schrikken. Het Eindhovens Dagblad kopte vandaag op de voorpagina dat ISL Groep in Venlo failliet is. ISL is het bedrijf dat ook bij mijn werkgever voor medewerkers tamelijk interessante laptop-aanbiedingen had. De configuraties waren niet duur (modellen tussen de 800 en 1200 euro) en compleet met software. En dat is handig want ook als je in het onderwijs werkt (of student bent) mag je bij Surfspot.nl maar één licentie kopen. En als je dus niet een pc vervangt, maar erbij koopt heb je een probleem.
Net als blijkbaar veel andere studenten/medewerkers stond ik ook op het punt om bij ISL een laptop te bestellen. Het was zo dat er per 6 weken uitgeleverd werd, de volgende periode liep tot begin oktober waarna je de laptops een paar weken later uitgeleverd zou krijgen.
Ik heb echter de bestelling nog niet de deur uit gedaan en daarom ook nog niet betaald. Daarom ben ik mijn geld niet kwijt en de mensen die nu nog wachten op hun levering naar alle waarschijnlijkheid wel.

Ernstig balen dus voor die mensen. Zeker als student hakt zo’n bedrag aardig in je begroting, vooral ook omdat je gewoon een computer/laptop nodig hebt voor je studie en dus nu op zoek moet naar een alternatief. Beetje mazzel voor mij, ik hoef alleen op zoek naar een alternatief.
Ik sta open voor reacties met ervaringen over betaalbare laptops.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties