Deel je muzieklijsten met Webjay

“Webjay is a tool that helps you listen to and publish web playlists.
MP3 players like WinAmp, iTunes, RealOne, and Windows Media Player can be given a list of songs to play. Most of the time the songs are on your computer, but they can also be on the web. Webjay is all about playlists of songs on the web.
Playlists that link to web-based files are portable — anyone with an MP3 player and an internet connection can create and swap playlists without having to transfer the actual songs themselves. This means you can email your small playlist file (actually just a specially formatted text file) to your friend, post it on your web site, or take it with you to work.”

(bron)

Ik kwam de site tegen toen ik Mashups aan het verzamelen was en heb er een uitgebreide screencast (MWV-bestand) over gemaakt. De screencast is ook als Flash-versie beschikbaar.
Mocht je de muziek uit de “heerlijk foute muziek“-lijst willen horen, dan kan dat ook weer met de geïntegreerde player hieronder.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans on Experience
Hans on Experience
15 jaren geleden

Mooie screencast Pierre! Met Camtasia gemaakt? Ik zie bij je gelijk weer een paar dingetjes die ik nog niet heb uitgeprobeerd. Leuk!

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Hans,

Dank je!
Ja, met Camtasia gemaakt. Ik moet nog een post plaatsen met een kort overzicht van Captivate v.s. Camtasia. Ze hebben beiden namelijk situaties waar ze sterker/minder sterk zijn. Ik heb het geluk dat de educatieve licentie van Camtasia weer best meevalt én mijn baas voldoende resultaten ziet voorbij komen (m.a.w. ik mag Camtasia ook aanschaffen)

Ik moet zeggen dat het opnemen van de video van mezelf me nog wat testwerk gekost heeft, het instellen van de webcam zodat hij ook ’s avonds op mijn studeerkamer een redelijke opname maakte was niet gemakkelijk. Nadeel is ook dat ik nu geen headset kan gebruiken voor het geluid, staat zo zot.
Ik ben ook wel benieuwd naar reacties op het gebruik van de ‘callouts’ (de gele post-its). Ik heb ze nu gebruikt om ‘fouten’ in de screencast op te vangen. De vraag is of dat werkt of dat het net een signaal teveel is (audio + video + beeldscherm volgen + callouts).