SURF en ALT

“SURF en de Engelse Association for Learning Technology (ALT) hebben vier jaar geleden een Memorandum of Understanding ondertekend waarin werd afgesproken samen een aantal activiteiten te ontplooien op het gebied van innovatie van hoger onderwijs met ICT. Dit heeft in de afgelopen jaren geleid tot een reeks van bezoeken tussen Nederlandse en Engelse instellingen voor hoger onderwijs, een gezamenlijke expert study trip naar Australië en diverse conferentie-uitwisselingen. Beide organisaties zijn tevreden met de samenwerking.”

(bron)

Waren bij de bijeenkomst in Amsterdam maar anderhalve vertegenwoordiger uit het Verenigd Koninkrijk aanwezig (Wilbert is immers eigenlijk gewoon Nederlander ;-)) de samenwerking tussen SURF en ALT zal er (neem ik) toe leiden dat er volgend jaar weer wat meer vertegenwoordigers naar Nederland komen. Ik ben wel blij dat de thema’s voor samenwerking wat meer passen bij ALT. In tegenstelling tot CETIS of haar moeder JISC is samen met ALT activiteiten rond de meer technische kant van ICT en Onderwijs opzetten niet zo heel logisch.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties