Blackboard en WebCT gaan fuseren!

“Blackboard and WebCT, leading providers of enterprise software and services to the education industry have announced plans to merge. The announcement was made at October 12th at 4 pm EST in a news release posted on PR News wire.”

(bron)

Ik dacht eerst dat dit een grap was, maar het is toch echt een serieus persbericht. De twee grootste spelers op het gebied van leeromgevingen zijn van plan te gaan fuseren. Dat zal nog wel de nodige discussie geven want dit gaat ongetwijfeld betekenen dat een van de twee (WebCT) als individueel product gaat verdwijnen. En dat zal op een aantal plaatsen erg pijn doen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Het is toch een overname
Het is toch een overname
15 jaren geleden

BBBB: Sees 2006 EPS 73c-77c; To Acquire WebCT for $180M

Blackboard Inc. (Nasdaq: BBBB) reaffirmed its financial guidance for the remainder of 2005 and provided initial full year guidance for 2006. For Q3 2005, the Company reaffirms revenue of approximately $35.4 to $35.9 million and EPS of approximately 21c to 23c. For 2005, Blackboard expects revenue of approximately $134.0 to $135.0 million and EPS of approximately 84c to 86c. For 2006, BBBB expects revenue of approximately $155.0 to $159.0 million and EPS of approximately 73c to 77c. The Company also announced that it will acquire WebCT, Inc. for $180 million. The transaction will combine two academic e-Learning organizations into a single company.

Pierre
15 jaren geleden

Klopt, dat fuseren is eigenlijk alleen een "officiële" beleefdheid die in het eerste bericht gebruikt werden.