Voor de pers

Zoals in dit bericht besproken een overzicht van (pres-)berichten die nog in mijn mailbox zaten.
Nieuwszicht.com

“Nieuwszicht wordt vrijwel volledig samengesteld door studenten journalistiek en communicatie. Dit omdat deze groep het beste aanvoelt wat de doelgroep interesseert en bovendien grote ambities heeft in het vakgebied van de journalistiek. Nieuwszicht richt zich op jongvolwassenen die ge├»nteresseerd zijn in actualiteit en opinie. Met andere woorden iedereen met een mening en die niet bang is deze te uiten.”

(link)

Cursus Nieuwe Media

“De Mediafabriek start op donderdag 27 oktober voor de tweede keer de cursus Nieuwe media. De cursus is voor iedereen die in bredere zin is ge├»nteresseerd in de nieuwe media. Van kunstenaar tot artistiek leider. Van docent tot beleidsmaker. “

(link)

Stagehulp.nl

“Het academisch jaar is weer begonnen, veel studenten gaan beginnen aan hun studie en de vraag naar stageplaatsen bij bedrijven is dan erg groot. Om deze studenten te helpen met hun zoektocht is er http://www.stagehulp.nl. Wij helpen opdrachtgevers aan geschikte stagaires, en natuurlijk andersom: studenten aan geschikte stageplaatsen.”

(link)

Riddles van Oscar

“Het is een pagina om raadsel op te lossen, spelen, pastimes en riddles. Het nodigt om aan alle ventilators aan deze activiteit deel te nemen.”

(link)

Waarom verschenen deze vier berichten niet meteen op de site?
* Nieuwszicht.com was nog niet live toen het bericht verzonden werd, ik kon dus niet beoordelen wat het zou gaan worden;
* Ik ken de mediafabriek niet, weet dus niet of hun trainingen de moeite waard zijn;
* De site van stagehulp.nl is handig, maar het concept is op zich niet erg nieuw, dus wat zou ik daar over kunnen schrijven?
* Bij de Riddles van Oscar zie ik niet de relatie met de site hier.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties