Workshop Video in het onderwijs

“Op 10 en 17 november organiseren het Onderwijscentrum VU en het AVC een workshop voor docenten over gebruik van video in het onderwijs.
De workshop is ontwikkeld in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen in het kader van een Europees project, VideoAktiv. Tijdens de workshop die op de VU wordt gehouden zal ook een deskundige uit Groningen aanwezig zijn.
In de workshop komen zowel de didactische kant van gebruik van video aan de orde als de praktische vaardigheden die docenten nodig hebben om met video te werken. De workshop is modulair opgezet, zodat docenten die onderdelen kunnen kiezen die voor hen relevant zijn.”

(bron)

Meer informatie is te vinden op de website Video in het Onderwijs.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties