Hoe demotiveer je collega's?

“Het is Niels Bakker en Jan-Willem de Lange opgevallen dat iedereen het vakje ‘zichtbaar’ aanvinkt als hij of zij een verslag schrijft, zelfs als het nog niet af is. ‘Zichtbaar’ betekent dat het meteen op de site wordt geplaatst en dat is NIET de bedoeling. Eerst moet de Eduguide er nog naar kijken, maar ook deze mag NIET het vakje ‘zichtbaar’ aanvinken. Dat doen Jan-Willem en ik na de laatste check.”

(bron)

Op bovenstaande manier!
Zijn dit wetenschappelijke verslagen die gereviewed moeten worden of zijn het snelle impressies van indrukken?
Ik neem overigens ook aan dat dat de reden is dat het bericht waar ik vanochtend naar verwees nu niet meer zichtbaar is. Had ik hem nou maar ge-FURLed. :-(

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pierre
15 jaren geleden

Nou, het verslag over de sessie van Brian Lamb weer gevonden, maar nu netjes opgemaakt, aangevuld en met een nieuw adres.
Daarom ook is ook hier mijn reactie verdwenen. Dat zijn twee reacties weg in twee dagen. Belangrijkste les voor mij dus: niet op de Edusite reageren én FURL-en die pagina’s. :-(