Muzikaal plaatje

Het werkt niet in de Quicktime-player of in de Windows Mediaplayer, maar wél in (bijvoorbeeld) WinAmp:

Edukast Sound

Zo op het oog een gewoon plaatje, maar als je in WinAmp URL naar het plaatje opent, dan zie je niets, maar hoort wél iets. Open je de url in je browser, dan hoor je niets en ziet alleen het plaatje. De tip kwam van deze website. Daar wordt beschreven hoe je een GIF-bestand en een MP3-bestand kunt samenvoegen. Heeft overigens niets met enhanced podcasts of zo te maken want verder dan dat ene plaatje kom je niet en het plaatje wordt niet in WinAmp getoond.

Het upload-formulier op de pagina werkte voor mij niet (getest in Firefox), maar de commandoregel: copy picture.gif /b + music.mp3 /b combined.gif deed het wel.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties