New York – Princeton

New York

Vanmiddag (voor jullie: gisterenavond) aangekomen in mijn hotel in Princeton en dus weer een permanente (draadloze) internetverbinding. Tijd even dus voor een update, links naar foto’s en wat meer uitleg over wat ik hier nou eigenlijk kom doen.

Ik ben in Princeton voor de IMS kwartaalbijeenkomsten. De verschillende projectteams binnen IMS vergaderen dan F2F in plaats van telefonisch zoals we anders wekelijks doen. Ik ben er als een van de twee voorzitters van het projectteam dat QTI 2.1 ontwikkeld. QTI staat voor Question and Test Interoperability, en het is de specificatie (set afspraken) die betrekking heeft op het uitwisselen van toetsmaterialen.

Vanuit Europa is New York de logische plek om naar toe te vliegen als je naar Princeton reist.
De reden waarom ik een paar dagen eerder gekomen ben en ook twee dagen in New York doorgebracht hebt was niet de marathon die daar dit weekend plaats vindt, maar het trouwfeest van mijn zusje. :-) Ik weet het, het is wel ontzettend toevallig dat ik net nu op slechts een uurtje reizen van de plek waar zij woont en gaat trouwen moet zijn, maar toch is het zo.

Foto’s van New York kun je hier vinden, de foto’s van het trouwfeest zie je alleen als je ingelogd bent en tot de familie behoort.
New York als stad is overigens indrukwekkend. Vandaar ook het grote aantal foto’s van hoge gebouwen, die vond ik echt schitterend. Alleen heel jammer dat ik geen GPS-ontvanger bij me had, dan had je precies kunnen zien waar al die gebouwen staan en dan had ik aan de hand van de locaties van de gebouwen kunnen opzoeken hoe ze heten.

Ik ga nog even wat slapen, zondag is voor mij gewoon een werkdag, maar omdat ik de reactie van bosmeneer nog voor vertrek gelezen heb, heb ik toch nog wat geluiden opgenomen in New York. Eens kijken of ik die in de podcast van deze week kan verwerken.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
duimdog
15 jaren geleden

Ik weet niet hoe sportief je bent, maar het zou me inderdaad hogelijk verbaasd hebben als je hier had medegedeeld dat je de marathon zou gaan lopen. (al was het maar vanwege het feit dat ik me sowieso al afvraag waar je de tijd vandaan haalt voor al je activiteiten).
Hoe dan ook, amuseer je, zowel zakelijk als privé.

Pierre
15 jaren geleden

:-) Dus als ik hem was gaan lopen had ik sowieso beter kunen wachten totdat ik de foto’s achteraf als bewijs had? Nou, zeg nooit nooit, maar de kans is inderdaad wel heel klein.