UPDATE: geen gratis wireless tijdens OWD2005

Zojuist via de mail antwoord gekregen op mijn vraag naar aanleiding van het bericht dat er tijdens de SURF Onderwijsdagen 2005 voor gratis toegang tot het wireless internet in het jaarbeursgebouw gezorgd zou worden:

“Door interne miscommunicatie [is] de schrapkaart niet meer aan de SURF balie (gratis) te verkrijgen. Het was inderdaad de bedoeling dit wel te doen dit jaar. Inmiddels is in onze communicatie uitingen het gratis gebruik geschrapt. Dat gaan we nu niet meer veranderen. Maar… er is wireless en de kaartjes zijn bij de jaarbeursbalie te krijgen.”

Ik zal me maar even van verder commentaar onthouden. Reacties kunnen naar [email protected]

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilfred Rubens
15 jaren geleden

:-(

TomV
TomV
15 jaren geleden

In dat geval is onderstaande misschien een oplossing? 180 minuten gratis wifi-en: http://lieveronline.t-mobile.nl/hotsp