Edublogdinner – the morning afters

Gisteren vertelde ik nog tegen een collega dat ik het me haast niet kon voorstellen dat het Wifi-netwerk van KPN het een keer niet zou doen in de jaarbeurs in Utrecht.
Nou gisterenavond zo rond half 1 was dat toch inderdaad het geval. Zat ik met mijn laptopje in de hal van het Centraal Station om nog even een paar foto’s van het dinner te uploaden, kwam ik niet verder dan een foutmelding. Toegegeven, het was niet de jaarbeurs (die is dan dicht), maar wel KPN.
Dus daarom nu maar even versturen. Ik blijf hier overigens niet te lang zitten, want de geur van vers afgebakken broodjes doen me erg verlangen naar het ontbijt dat in het hotel nog op me wacht.
Het tweede edublogdinner dan. Het was weer vooral een kwestie van kwaliteit en niet kwantiteit. Er waren uiteindelijk negen bloggers aanwezig (deze keer waren het overigens allemaal mensen met een eigen blog). En omdat ik nu niets met de organisatie te maken had kan ik waarschijnlijk wat gemakkelijker zeggen dat iedereen die er niet was niet weet wat hij gemist heeft. Het was namelijk een gezellige en interessante avond. Patrick bedankt voor het organiseren en ik zou zeggen: wie volgend jaar?

Op Flickr staan zoals gezegd een paar foto’s, ik neem aan dat er nog wel een paar bij komen van Cindy de Smet. Zij zorgde er overigens voor dat dit tweede dinner ook meteen een internationaal tintje had. ;-) Oh, en huisdieren hadden ze ook in het restaurant!

Cindy is vandaag en morgen nog aanwezig tijdens de onderwijsdagen als een van de drie bloggers die door SURF zijn uitgenodigd om verslag te doen, dus als je haar nog wilt ontmoeten en je bent in Utrecht, dan is nu je kans.
Ik weet overigens nog steeds niet hoe de T-shirts er uit zien die zij van SURF krijgen om herkenbaar te zijn, maar zodra ik de kans heb komt die foto online.

Vanochtend mogen Sybilla, Gerard en ikzelf meteen aan de bak met de uitverkochte preconference over weblogs in het onderwijs. Wij zullen daarom vanochtend in ieder geval (ook) herkenbaar zijn aan onze edublogs.nl T-shirts. Als het netwerk de rest van de dag in de lucht blijft hier moet dat wel loslopen.
De sessie vanmiddag over Social Software die ik verzorg wordt een wat grotere uitdaging: geen inschrijving vooraf dus geen idee van aantallen bezoekers en voorkennis, op zich veel deelonderwerpen waar ik aandacht kan besteden, en maar ‘slechts’ 45 minuten. ;-)

Goed, ik ga snel terug naar het hotel, ontbijten.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Willem
15 jaren geleden

Zo Pierre, zonder dat je het weet sta je al ergens anders op de foto!

Alexander
Alexander
15 jaren geleden

Perre,
Ik kan mijn foto niet vinden…..

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Alexander, hier is ie: Alexander in actie :-)

Alexander
Alexander
15 jaren geleden

Bedankt! Ik sta er weer goed op…..

Pierre
15 jaren geleden

Zoals altijd ;-)

Smetty
15 jaren geleden

Staan er eindelijk op. En een mooie van jou erbij.