Gastcast bij TrendMatcher

Naar aanleiding van mijn reactie op de eerste audiopost van Willem Karssenberg stuurde Willem me een mail met de vraag of ik geen “gastcast” wilde plaatsen op zijn blog. Vanwege de wijze waarop (telefoontje naar een nummer in de VS via audioblogger) beperkt tot maximaal vijf minuten, vanwege de audiokwaliteit werd de uiteindelijke bijdrage wat korter. Maar zoals ik ook in de audiopost zeg, het is natuurlijk wel een interessante manier om gastposters uit te nodigen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Willem
Willem
15 jaren geleden

Hallo Pierre,
Een toepassselijk bedankje via Odeo.com. Vanaf een vast toestel vind ik de kwaliteit trouwens een stuk beter dan via VOIPbuster, en voor die 2 cent per minuut kan ik daar niet van wakker liggen…

Pierre
15 jaren geleden

8)
Er zit een TrendMatcher Podcast aan te komen, dat kan haast niet anders!