Bloggersdinner

NL-Bloggersdinner OK, weer terug met de laatste trein vanuit Utrecht. Avond was veel te kort helaas. Toch al wat foto’s online gezet. Hierboven zie je slechts een deel van de aanwezige gadgets. De iRiver van Fred bijvoorbeeld ligt er niet eens tussen. Fred, Frank, Frank, Marco, bedankt voor de uitstekende organisatie/locatie etc. :-)
[update 13:27] Met zoveel bloggers bij elkaar kan het natuurlijk niet anders dan dat daar de nodige berichten over komen. Ik heb er een aantal in FURL gegooid. Als je wilt weten wie wie is, moet je zeker dit filmpje even bekijken.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marc
14 jaren geleden

Ziet er uit alsof het een gezellige avond is geweest. Het lijkt me leuk om zoiets ook een keer mee te maken en een aantal mensen, met wie je nu voornamelijk heen en weer "comment", ook persoonlijk te ontmoeten.

philip van den bossche
philip van den bossche
14 jaren geleden

Reactie op uw blog "thuiswerken breekt in 2004 door". Vooreerst, spijtig dat er niet kan gereageerd worden op vroegere posts. ErR zitten er nochtans interessante tussen. Ik wou maar even kwijt dat thuiswerken niet alleen thuis werken op de computer is, zoals het artikel laat uitschijnen. Er is ook thuiswerk via telefoon of gewoon aan het bureautje (facturen maken), marktonderzoek doen, enz… Meer wegwijs raak je via de site [link verwijderd door Pierre]

Pierre
14 jaren geleden

Het niet kunnen reageren op oude berichten is in het leven geroepen omdat dat voornamelijk gebeurde door spammers, mensen die via Google bij een bericht kwamen en niet wisten dat het onderdeel van een weblog was. Want, hoe relevant is een reactie op een bericht uit maart 2004 als het voornamelijk bedoelt lijkt om een link op te kunnen nemen naar een site waar je tegen betaling meer informatie kunt aanvragen (een inderdaad erkende thuiswerk-methode). Ik heb die link dan ook verwijderd uit je bericht.

Mensen die toch geïnteresseerd zijn in de betreffende informatie kunnen Philip rechtstreeks een mail sturen (zie zijn reactie hierboven).

Sybilla
14 jaren geleden

Zie ik dat nou goed – alleen mannen?

Pierre
14 jaren geleden

Nee, één dame.

Fred Zelders
14 jaren geleden

Aanvankelijk 3 dames aangemeld. Merendeel zegde op de valreep af.