Charles Dickens op je iPod

Penguin Books brengt sinds een paar maanden de Penguin Podcast uit. De eerste paar afleveringen waren aan de data te zien redelijk onregelmatig, maar nu komt daar (neem ik aan) verandering in omdat ze Christmas Carol van Charles Dickens als gratis podcast in vijf delen uit gaan brengen (via en via)
Je kunt de MP3 van deel 1 hier downloaden, maar natuurlijk is er ook een RSS-feed. Voor iTunes en de iPod is er ook een enhanced versie beschikbaar in AAC-formaat.
iTunes is nog aan het downloaden, dus nog geen waarde-oordeel, maar het is natuurlijk wel een aardige manier om eens te kijken hoe goed audioboeken op de iPod bevallen, daar heb ik nog geen ervaring mee.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties