Google-video downloaden en converteren

“Een blog vanochtend met betrekking tot Google Video leidt er uiteindelijk toe dat ik toch een tijdje blijf rondkijken tussen het enorme aanbod aan video’s. Ook al is de kwaliteit meestal niet al te geweldig, er zitten toch wel aardige dingen tussen als je even goed zoekt.
Tijdens het afspelen van een aantal video’s ontstaat bij mij dan al snel de behoefte om één en ander op te slaan. Ik ging er tot vanmiddag vanuit dat downloaden van de flash-movies niet mogelijk was. Foute veronderstelling zo bleek al snel.”

(bron)

Ik heb er nog niet zelf mee kunnen spelen, maar de links die Marc opneemt kende ik zeker nog niet. En hoewel ik wel eens Flash-movies lokaal afgespeeld heb, wist ik niet dat je ze ook weer kon converteren naar andere zaken. Eigenlijk logisch (als je het kunt bedenken dan…) maar toch.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
alfons
alfons
15 jaren geleden

Mijn leven