Music Stream

Bij Marketingfacts lagen de lezers er niet zo wakker van toen Martijn van Osch daar oktober vorig jaar aangaf dat de Music Stream-winkel van Planet Internet niet toegankelijk was met Firefox. (zie ook andere berichten over Music Stream). Het is nu nog niet anders.

Ik kwam er terecht omdat in de linkerkolom van de voorpagina hier een enkele advertentie getoond wordt. Soms voor rimpelgel, maar dus ook voor de Music Stream-winkel.

Uiteraard was ik nieuwsgierig naar albums voor nog geen 10 euro per stuk, maar kwam niet verder dan de voordeur. Ik voldoe maar aan twee van de drie eisen. En tja, ik gebruik Firefox niet voor ‘erbij’ en weiger Internet Explorer op te starten om zo’n site te bezoeken. Ik denk dat ik toch ook maar eens moet gaan kijken hoe/of ik bij Google Adsens bepaalde advertenties blokkeer, want zo’n winkel vind ik niet thuis horen tussen de advertenties hier.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties