SURFnet Nieuws als videojournaal #2

“SURFnet heeft de laatste SURFnet Nieuws van 2005 bij wijze van experiment ook als videojournaal uitgebracht. Hierop hebben wij veel positieve maar ook kritische reacties gekregen. Wij hebben deze opbouwende kritiek zeer ter harte genomen en hebben besloten verder te gaan met een SURFnet Videojournaal. Maar dan wel in een andere vorm en als aanvulling op de huidige vorm van SURFnet Nieuws.”

(bron)

Omdat ik afgelopen december een uitgebreide reactie over de eerste aflevering geschreven had (en ook via de mail naar SURFnet gestuurd heb), hoopte ik bij het verschijnen van dit bericht al op een tweede aflevering, maar helaas moeten we het nog even doen met “In 2006 zal SURFnet eens in de zoveel tijd een extra videojournaal uitbrengen”. Afwachten dus.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mariska Herweijer
Mariska Herweijer
14 jaren geleden

Pierre,

Volgende week donderdag (26/1) zullen we opnieuw een SURFnet videojournaal uitbrengen. Dit maal met beelden van de opening van SURFnet6. We zijn benieuwd naar je opbouwende kritiek!

Pierre
14 jaren geleden

Hoi Mariska,

Dank je voor het seintje. Ik ga zeker kijken!