Feedburner en advertenties

“Volgens A feed is born moeten we er binnenkort toch echt aan geloven: Feedburner komt volgens de weblog binnenkort met advertentiemogelijkheden voor iedere feed. Nu is dit voorrecht nog besteed aan feeds met minimaal 500 subscribers, maar straks zal die minimale eis dus tot het verleden gaan behoren.”

(bron)

Marc van Blogsumer vreest dat hij straks tussen de advertenties de gewone berichten niet meer terug kan vinden. Maar ik vraag me af of dat zo’n vaart zal lopen. Immers, advertenties toevoegen kon al langer en wordt zover ik kan zien maar heel weinig toegepast. Ik denk sowieso niet dat ik er zelf gebruik van zal gaan maken want het is iets waar ik me zelf in een feed van een ander tamelijk aan zou ergeren. En dat is voor mij een heel goede reden om het niet te doen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties