Adobe Breeze via SURFnet

“De SURFgroepen samenwerkingsomgeving is inmiddels een maand operationeel. Er zijn al veel groepen aangemaakt. Een voorziening die tot op heden ontbrak, was de mogelijkheid om te videovergaderen via het web (webconferencing). Hiervoor gaan we het product Adobe Breeze inzetten (voorheen Macromedia). Vanaf vandaag kun je een eigen Breeze vergaderkamer aanvragen.”

(bron)

Er was gezegd “januari 2006” komt de dienst beschikbaar. Het feit dat dit bericht op 31 januari 2006 om 17:12 uur naar de maillijst gestuurd werd doet vermoeden dat het veel werk was én dat ze kost wat kost die toezegging wilden houden. Aanvragen van een Breeze vergaderruimte moet nu nog handmatig (wordt nog aangepast). Zie daarvoor de informatie op deze pagina. Om het aanvraagformulier te kunnen bereiken moet je eerst een account aanmaken (een SURFgroep hebben). Dat kan via deze pagina. SURFgroepen is een onderdeel van de SURFnet Gebruikslicentie. Dit betekent dat studenten en medewerkers van aan SURFnet verbonden instellingen een SURFgroep kunnen aanvragen, zonder dat hier voor hen kosten mee gemoeid zijn. Pfff, nou nog 2 werkdagen wachten voordat ik er écht weer mee aan de slag kan. ;-)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties