Weblogs en wiki's in het onderwijs #3

Het vandaag een jaar geleden dat ik mijn presentatie over Weblogs en wiki’s in het onderwijs online gezet heb. En het mooie is dat hij nog steeds gebruikt wordt. Vorige week was in Utrecht de startbijeenkomst van een DAREnet-project en Gerard Bierens zou daar een korte toelichting geven over wat een wiki is. Maar zoals je wellicht weet is Gerard onlangs voor de tweede keer papa geworden en kon hij daar niet bij zijn. Om mij op het laatste moment te vragen om voor 10 minuten presentatie op en neer naar Utrecht te komen vond iedereen gelukkig wat veel van het goede. In plaats daarvan hebben ze de presentatie van vorig jaar gebruikt en laten zien en horen. Dat is nou hergebruik. 8)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties