Weblogs en wiki's: aan de slag met social software

“Op 21 maart organiseert CWIS-NL een bijeenkomst over social software. […]

De bijeenkomst gaat in op de mogelijkheden en toepassingen van social software. In aansluiting op de CWIS-NL bijeenkomst van juni 2005 die zeer enthousiast werd ontvangen, gaan we dieper in op social software en gaan de CWIS-NL deelnemers er daadwerkelijk zelf mee aan de slag. De bijeenkomst is bedoeld voor de beginnende blogger/wiki-gebruiker.”

(bron)

Het programma staat nog niet online, maar ik weet dat ik een van de sprekers in ieder geval redelijk goed ken. ;-) De bijeenkomst vindt deze keer bij SURFnet zelf plaats en daarom is het aantal plaatsen beperkter dan de vorige keer. Inschrijven kan nu al via dit formulier.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gerard
14 jaren geleden

Lijkt me wel een aardige bijeenkomst voor enkele beginnende collega’s. Maar toch ietwat onhandig, wel al laten inschrijven terwijl het programma nog niet bekend is.

Overigens goed om te horen dat je jezelf redelijk goed kent. ;)

Pierre
14 jaren geleden

LOL, ik kan daar alleen maar uit afleiden dat ze jou inmiddels ook gevraagd hebben? :-)

Gerard
14 jaren geleden

Toch niet, ’t was gewoon een vrij veilig gokje om te veronderstellen dat Surf bij jou aanklopt als het gaat om een social software presentatie.

Pierre
14 jaren geleden

Oh, OK, jij bent namelijk dé persoon die ik altijd noem als ze me vragen of ik nog meer mensen ken die "iets over wiki’s en weblogs weten". ;-)

Gerard
14 jaren geleden

Ah, vandaar komen dus al die mailtjes beginnend met ‘via een tip van een jou welbekende collega…’ ;)