Fontys in het Evoluon?

“Fontys overweegt serieus het Evoluon in gebruik te nemen. Dat gebeurt op uitnodiging van de gemeente Eindhoven. Een oriënterend onderzoek is ingesteld. Twee leden van de raad van bestuur van Fontys hebben een gesprek gehad met de wethouders Schreurs en Schut.”

(bron)

In zowel de offline als online versie van het Eindhovens Dagblad vandaag ruim aandacht aan het voornemen dat Fontys blijkbaar heeft om van het Evoluon gebruik te gaan maken. Ik heb er op de normaal toch altijd goed geïnformeerde Fontys Online-website nog niets over gelezen, dus dan zal het wel heel erg vers van de pers zijn. Interessant idee. Vraag me trouwens af welke afdelingen of opleidingen daar dan terecht zouden komen.
Heb in ieder geval nog niets gehoord over onderdelen van het facilitair bedrijf waar ik voor werk die die kant zouden opgaan. Weet ook niet of dat nou juist een voordeel of een nadeel zou zijn. Het is natuurlijk wel een markant gebouw, maar of je er nou zo ideale werkplekken kunt maken weet ik niet. Voor snelle netwerkverbindingen en zo hoef je natuurlijk niet naar zo’n gebouw te verhuizen, die hebben we op de andere locaties ook voorhanden.
We zullen zien. Het is wel een stuk verder fietsen vanaf waar wij nu zitten (of het station) dus wie er ook naar toe gaat, de afstanden binnen Eindhoven zullen er niet kleiner door worden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties