Maar gewoon beginnen kan ook

“Into the computer lab today and onto Audacity with an introductory assignment with the kids in my class. In 70 minutes, produce a 2 – 3 minute podcast on something you are interested in (we talked about possible topics: movies, sports, entertainment, events at school, etc., etc.). Have opening and closing music, transition between topics and have transition music or sounds. At the end, it also needed to be converted to an MP3 file.
It was a very busy class.”

(bron)

Citaat uit een bericht op de “Remote Access“-weblog van Clarence Fisher, een docent. Het was hier dat ik de link tegen kwam naar de video die de aanleiding was voor het vorige bericht over de $100-laptop. Maar waar dat om grote schaal gaat, gaat het hier om een individuele docent die schrijft over zijn bedenkingen en ervaringen. Geweldig.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties