Offline

Hoewel vrijdagavond het netwerk nog weer (vanaf afstand) in de lucht gebracht werd, zijn alle servers (websites, mail en ELO) van Fontys sinds gisterenmiddag niet te bereiken. Afgelopen donderdag was dat ook 4 uur lang het geval. Het grappige was/is dat het om de verbinding met internet ging, dus we hadden wel toegang tot het netwerk, konden bestanden ophalen, printen etc.
Het blijft opvallend hoe vaak je dan net dat mailtje van buiten verwacht of een bestand op een externe projectwebsite hebt staan.
Als je vandaag mail naar mijn werkadres stuurt (of gisteren gestuurd hebt) en je krijgt/kreeg een foutmelding, dan weet je waar dat aan ligt. Gelukkig zijn mailservers in het algemeen zo slim dat zodra ze het netwerk weer in de lucht hebben, die mails toch nog aankomen. Naar mijn eigen mail zul je die foutmelding niet krijgen, maar ik zal daar zodra ik hier thuis vertrek ook niet aan kunnen komen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pierre
14 jaren geleden

Lekker, was het netwerk weer in de lucht toen in Eindhoven vertrok vanmiddag (na een hapering net toen ik Breeze wilde gaan gebruiken vanmiddag), bleek bij thuiskomst mijn ADSL-verbinding er uit liggen. Gelukkig is die er inmiddels weer.