Google en klilfraude

“Gelukkig voor Google, maar jammer voor Nederlandse sitebeheerders dat er nog geen wezenlijk alternatief is voor advertentieprogramma AdSense. Google Nederland lijkt namelijk een probleem te hebben. En wel met degenen die geld verdienen door reclameruimte vrij te maken voor AdSense-uitingen.”

(bron)

Oei, toch wel alarmerend verhaal van Erwin over hoe anderen en hijzelf problemen hebben (gehad) met Google Adsense in combinatie met klikfraude. Google stelt zich daar op het standpunt ‘dikke pech, geld weg’ zonder blijkbaar veel te doen om uit te zoeken waar het nou aan ligt.
Ik heb gelukkig nog niet met het verschijnsel te maken gehad (klopt hard af), heb ook geen gigantische inkomsten per maand, maar voldoende om het interessant te houden. Erwin geeft geen oplossingen (die zijn er simpelweg niet), maar zijn bericht beschrijft wel een traject van heen en weer mailen waar anderen anders nog eens helemaal onvoorbereid doorheen zouden moeten.

[Oeps] de titel moet natuurlijk zijn Google en klikfraude. Aanpassen levert echter een nieuwe permanente link op en dan is die niet zo permanent natuurlijk….

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties