Jij ook een Guinness Surger?

Ik had bij Gizmodo gelezen over de Guinness Surger en aangezien Guinness een van die dingen is waar ik mijn best voor moet doen om vanaf te blijven als ik in de UK ben, ging ik natuurlijk meteen naar de Guinness-website om het filmpje over die Surger te bekijken.
Maar dat kan niet zomaar….

Guinness - Klik voor grotere versie

Als een bezorgde moeder (sorry mam, bedoel ik helemaal niets mee!) krijg ik eerst bovestaand beelscherm waar ik moet aangeven hoe oud ik ben en waar ik woon. Omdat ze namelijk geen reclame voor bier willen maken als ik in land waar ik woon nog niet de toegestane leeftijd bereikt heb.

Guinness - Klik voor grotere versie Guinness - Klik voor grotere versie

Vul ik een leeftijd in die waardoor ik te jong lijk, mag ik er niet in, vul ik een andere leeftijd in, kom ik probleemloos binnen.

Is dit nou slimme marketing of gewoon dom? Als ik 12 was en die site wilde bekijken wist ik namelijk wel wat ik zou doen. En z├ęker als ik dit beginscherm tegen kwam.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties