Stuur je promo in voor EduKast 125

Aflevering 124 van de Edukast staat online met als onderwerpen: Google en Klikfraude, Deel 2 van wat is jouw smoes om nog geen weblog te hebben, en Spreken is zilver, typen is voorlopig nog goud.

Voor de volgende EduKast, nummer 125 kun je audiocomments en promos insturen via ODEO: Wil je, net als Willem doet in aflevering 124, de luisteraars van de EduKast laten weten dat ze jouw weblog of site zeker ook eens moeten bezoeken of wil je een ander bericht doorgeven voor de aflevering van volgende week?
Klik dan op de knop hierboven. Je komt dan bij een formulier waar je je boodschap kunt opnemen. Het enige wat je nodig hebt is een microfoon, bijvoorbeeld die ingebouwd zit in een laptop, of verbonden aan een headset.

De MP3-versie van de EduKast kun je vanaf deze pagina beluisteren en downloaden en de enhanced versies zijn op deze pagina te vinden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties