CWIS-NL – online netwerken v.s. real-life netwerken

Xiffy

Een van de vragen die ik vandaag kreeg was of het gebruik van weblogs er nu voor zorgde dat online netwerken de rol van real-life netwerken overnamen. Het antwoord daarop is simpel: nee.
Ik geef nog steeds de voorkeur aan dagen als vandaag waar je de mensen echt ziet als je met ze praat. Maar mijn weblog biedt mij wél de mogelijkheid om netwerken te onderhouden met mensen waarmee ik anders nooit in contact zou zijn gekomen of die ik anders niet zou tegen komen.
Vandaag maakte ik weer zo’n maf voorbeeld mee van hoe die twee netwerken samenwerken en elkaar soms kruisen. Aan het einde van de dag kwam er iemand naar met toe, schudde me de hand en stelde zich voor. De manier waarop hij dat deed wekte de indruk dat ik hem zou moeten kennen, maar er ging geen belletje rinkelen. Dat was waarschijnlijk goed zichtbaar want hij zei meteen, ‘Xiffy‘. En dat maakte opeens een wereld van verschil. Leuk om je nu ook eens in het echt ontmoet te hebben! :-)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Willem
14 jaren geleden

De link naar Xiffy werkt bij mij niet. Wel als ik er www voor zet!

xiffy
14 jaren geleden

Dat genoegen is geheel wederzijds

Pierre
14 jaren geleden

LOL, Xiffy dacht dat ik een spammer was. Is nu opgelost begrijp ik.

Pheser
Pheser
14 jaren geleden

Aha, xiffy van de nucleusCMS community!
leuk om zn naam hier tegen te komen