CWIS-NL – Presentatie Gerrit Holl

CWIS-NL bijeenkomst

Op het moment is Gerrit Holl, derdejaars student Technische Natuurkunde aan de Universiteit Twente, aan het vertellen over de Campuswiki. Mooi om te zien hoe zoiets tot stand kan komen. Gerrit was op zoek naar informatie op de bestaande websites, kwam erachter dat die niet meer actueel was maar dat hij die niet kon bijwerken. Daarom nam hij het initiatief tot het opzetten van de Campuswiki. Ook bij hem de voor mij herkenbare verwondering op het moment dat anderen ook hun bijdrage gingen leveren. Op nummer 1 in de top 10 van populairste artikelen staat de ‘UT-FAQ’, dan ‘feest organiseren’, nummer drie is ‘flatfeest’. Studenten blijven tenslotte studenten. De hele lijst kun je vinden in de presentatie die binnenkort ook via de CWIS-NL-website beschikbaar komt.

[update] de audioregistratie van de presentatie is hier te downloaden en te beluisteren:

audio Presentatie Gerrit Holl   (23 minuten en 39 seconden) Het bijbehorend presentatiebestand is als PDF (754KB) beschikbaar.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gerrit Holl
14 jaren geleden

Mag ik deze op m’n eigen website en op de campuswiki zetten?

Pierre
14 jaren geleden

Ja hoor, geen probleem.

Wikkenwegen
Wikkenwegen
14 jaren geleden

Dag Pierre,
Leuk om de presentaties zo te mogen beluisteren. En erg knap van Gerrit!
Jammer dat ik de presentaties nergens kan vinden.
Groet,
Wikkenwegen

Pierre
14 jaren geleden

Volgens mij staan die ook nog niet online, ik neem aan dat dat niet lang meer gaat duren, ze hebben die gisteren van alle sprekers meteen verzameld. Als ik ze online tegen kom zal ik ze in de drie berichten linken en meteen even een nieuw bericht als seintje online zetten.